Sony anunta remasterizarea The Last of Us Part II pentru PS5

Comments · 509 Views

Va veni pe PlayStation 5 cu un nou mod de joc roguelike, iar posesorii PS4 ai acestei continuare pot face upgrade pentru 10 USD.

Naughty Dog a anunțat oficial The Last of Us Part II Remastered pentru PS5 vineri seară, după o grămadă de scurgeri despre joc la începutul zilei. Jocul va fi lansat pe 19 ianuarie 2024 – așa cum au spus scurgerile.

Cea mai mare adăugare pare să fie un „mod de supraviețuire roguelike” numit No Return, care este „conceput pentru a le permite jucătorilor să-și demonstreze curajul în întâlniri aleatorii și să experimenteze lupta The Last of Us Part II într-o experiență nouă”, a spus Jonathon Dornbush de la Naughty Dog. anunț post de blog. Veți putea juca în rolul unor personaje noi și veți lucra prin „diferite întâlniri de luptă și furtive care vă vor pune în fața unei game de inamici, cu răsturnări unice care pot adăuga factori noi și neaștepți la orice întâlnire dată”.

În ceea ce privește îmbunătățirile tehnice, Dornbush spune că jocul oferă ieșire nativă 4K în modul fidelitate, 1440p mărit la 4K în modul de performanță și, dacă utilizați un televizor care acceptă VRR, există o opțiune pentru a debloca framerate. De asemenea, vă puteți aștepta la timpi de încărcare îmbunătățiți și la funcții DualSense, cum ar fi feedback-ul haptic și declanșatoarele adaptive.

Pe lângă noul mod roguelike, există și un nou mod de joc gratuit la chitară cu instrumente deblocabile, abilitatea de a experimenta niște niveluri incomplete care au fost tăiate din jocul original, comentariile dezvoltatorilor pentru acele nivele tăiate și scenele campaniei principale și o viteză. modul de rulare.

Dacă dețineți deja The Last of Us Part II pe PS4, puteți face upgrade la versiunea digitală Remastered pentru 10 USD. De asemenea, puteți aduce salvarile dvs. din original în Remastered.

Detalii despre Remastered s-au scurs de pe PlayStation Network mai devreme vineri. The Last of Us Part II a fost lansat pentru prima dată pentru PS4 în 2020 și a primit un patch de optimizare PS5 în 2021. Sony a lansat un remake PS5 pentru The Last of Us Part I anul trecut.

Din păcate, cel de-al doilea sezon al excelentei adaptări The Last of Us de la HBO ar putea fi departe - între timp, măcar puteți juca prin Remastered pentru a reîmprospăta unele dintre ritmurile poveștii pe care le-am putea vedea jucându-se.

Comments