Rockstar face echipa cu dezvoltatorul de servere GTA V

Comments · 327 Views

Cfx.re produce instrumentele FiveM și RedM care permit serverele de joc de rol GTA V, iar acum echipa sa face parte din Rockstar Games.

Rockstar Games lucrează cu o echipă populară de dezvoltatori de mod pentru a oferi suport oficial pentru serverele de joc de rol pentru jocurile companiei. Anunțat astăzi, Rockstar spune că este „parteneriat cu echipa Cfx.re”, creatorul instrumentelor de modificare FiveM și RedM care le permite jucătorilor să creeze și să se joace prin experiențe complet personalizate în jocuri precum Grand Theft Auto V și Red Dead Redemption 2.

Starea aranjamentului nu este complet clar, chiar dacă Rockstar a declarat în comunicat că Cfx.re este „acum oficial o parte a Rockstar Games”, fără a intra în detalii despre cum se întâmplă asta.

Într-o postare pe forumul său oficial, Cfx.re spune că este „acum oficial o parte a Rockstar Games” și că există o oportunitate de a avansa platforma FiveM - pur și simplu nu cere nicio informație despre GTA 6.

Rockstar Games și-a schimbat recent politica de modificare a jocurilor, în special în ceea ce privește poziția sa față de serverele de jocuri de rol. Noile politici invită la crearea de noi experiențe „rezonabile” care extind jocurile în moduri creative și permit rularea modurilor prin platforme de server terțe.

Cu toate acestea, Rockstar nu va tolera „realizarea de noi jocuri, povești, misiuni sau hărți” folosind IP-ul Rockstar. De asemenea, este clar să nu se permită câștiguri monetare folosind jocurile sale, inclusiv cu loot boxe sau distribuția de criptomonede, coduri gta. Aceștia merg la coș cu acest mod VR cu care Rockstar nu era de acord.

Comunitatea de modding, în special pentru Grand Theft Auto V, nu cunoaște limite. Există experiențe intense făcute cu platforme precum FiveM, cum ar fi un joc de rol de gangster în care oamenii care participă se gândesc de două ori la ridicarea armelor, deoarece moartea este setat să fie permanentă.

Comments