Actualizarea anti-frauda pentru Call of Duty va face ca cei care folosesc coduri sa fie eliminati

Comments · 319 Views

Activision își actualizează sistemul anti-cheat Ricochet, astfel încât Call of Duty: Warzone să-i arunce pe jucătorii care trișează în soarta lor.

Activision se pregătește să lanseze un nou sistem, și îndrăznesc să spun distractiv, pentru a contracara trișatorii în Call of Duty: Warzone. Ca parte a unei actualizări a sistemului anti-cheat Ricochet al jocului, o nouă caracteristică numită Splat va prăbuși aleatoriu și fără avertisment trișatorii detectați direct la pământ după desfășurare la începutul unui meci. (De aici și numele, Splat. parole gta 5)

Activision s-a jucat cu trișorii Call of Duty în câteva moduri diferite în ultima vreme. Editorul a oferit un mod automat Dumnezeu și invizibilitate jucătorilor care au fost împușcați de trișori detectați și, ulterior, i-au făcut de rușine pe trișori, anunțând că au fost porniți în fluxul de ucidere.

Îndepărtarea parașutelor nu este singura atenuare inclusă în Splat. Dacă oamenii sunt detectați că trișează după începerea unui joc, Splat poate transforma „un iepuraș într-o cădere de 10.000 de picioare”, eliminându-i instantaneu.

Activision a lucrat, de asemenea, la un server îmbunătățit și la sisteme anti-cheat la nivelul clientului înainte de lansarea de vineri Call of Duty: Modern Warfare III. Compania a adus, de asemenea, îmbunătățiri folosind învățarea automată pentru a detecta mai rapid și mai precis agresorii.

Comments